eerlijke chocolade
De korte weg van eerlijke chocolade FTM.
Hij heeft nu tien merken in zijn aanbod en met alle producenten onderhoudt hij nauwe contacten en hij denkt mee met de productontwikkeling. Pure en eerlijke chocolade. Het productieproces van de chocolade die El Sauco verkoopt is transparant. De keten van boon naar reep is kort. De repen bestaan uit natuurlijke ingrediƫnten en de cacao van een reep is afkomstig van een plantage. De naam zegt het al single origin. Veruit de meeste chocolade op de Nederlandse markt is niet puur en eerlijk zelfs niet de chocolade met een keurmerk. Niet puur want de repen zitten vol met toevoegingen en de repen zijn veelal gemaakt met bonen die dankzij kindslaven zijn geoogst dus niet eerlijk.
95% Eerlijke chocolade? Ammehoela! ClearChox.
Succes kent vele eigenaren. De actie met De Groene Sint was zo succesvol dat nu verreweg de meeste chocolade groen en duurzaam heet te zijn. Kan dat in een jaar? In Metro wordt Oxfam Novib aangehaald en staat gedrukt dat nu 95% van de chocoladeletters fair trade / groen / duurzaam is. In NRC Handelsland wordt het op 50% gehouden.
De duurzaamste chocolademerken The Optimist.
Tony's Chocolonely is het meest duurzame chocolademerk. Dat heeft Rank a Brand vandaag bekendgemaakt. Rank a Brand de consumentenorganisatie die merken met.
heerlijke chocolade Unieke chocolade in jouw brievenbus.
Klik hier voor meer informatie over onze verzending. Eerlijke choco van topkwaliteit. Bij CHOCSTAR geloven we in eerlijk en lekker. En daarom doen we hard ons best mooie producten te maken met eerlijke basischocolade die topkwaliteit is. Voor de vervaardiging van jouw chocoladecadeau gebruiken we namelijk de allerbeste heerlijke chocolade van Callebaut uit Belgiƫ. Super chocolade die ook wordt gebruikt door topchocolatiers. Samenwerken met cacaoboeren voor een duurzame cacaoteelt. De chocolade die wij gebruiken voor jouw gepersonaliseerde chocoladereep hart of chocoladeletter is fair trade gecertificeerd.
De eerste traceerbaar eerlijke chocolade Foodlog.
Fijn dat je een artikel op Foodlog komt lezen. We schreven het helemaal gratis en voor niets voor je. Wil je dat wij kunnen blijven bestaan? Steun ons dan en word lid. Dat kost je maar 5 per maand. Dan krijg je ook nog eens voorrang bij Foodlog-events en toegang tot exclusieve content. 19 jul 2016 1113 Redactie Foodlog. Fotocredits Tony's eigen tank Tony's Chocolonely.
Slaafvrije eerlijke chocolade.
Hij besloot om zelf in de markt te stappen en 100% slaafvrije chocolade te maken voor de Nederlandse markt. Inmiddels is dit uitgegroeid tot een internationaal opererend bedrijf die probeert om zo veel mogelijk eerlijke chocolade te verkopen onder de naam Tonys Chocolonely. Helemaal slaafvrij is de chocolade nog niet maar ze zijn zeker op de goede weg en trekken hiermee veel publiciteit wat minstens zo belangrijk is. Naast dit Nederlandse initiatief zijn er wereldwijd nog meer organisaties en bekende persoonlijkheden die zich hiermee bemoeien. De belangen van de grote producenten. Zoals eerder gezegd is een keurmerk voor slaafvrije chocolade beslist nog geen garantie voor 100% slaafvrij. Maar het is wel een stap in de goede richting.
eerlijke chocolade Tony's Chocolonely.
blogserie tien jaar Tonys. 10x 200 gram chocotroost. 14 juli 2011 1353. Vorige week riepen we met de hashtag chocotroost mensen op hun domper zeper en sofmomenten te twitteren in ruil voor een reep Tonys Chocolonely. Want het zijn de kleine ontgoochelingen in een mensenleven die heel goed te behapstukken zijn met. Tags actie chocotroost eerlijke chocolade twitter. Tony's Chocolonely Polonceaukade 20 1014 DA Amsterdam mail ons!
Tony's Chocolonely Chocolademakers met een missie op weg naar 100% slaafvrije chocolade. Want slaven en kinderarbeid anno nu is onacceptabel!
In een fris nieuw jasje. Worteltjestaart in je witte reep whassup dog? samen maken we 100% slaafvrij de norm in chocolade. Wij willen de allerlekkerste chocolade maken. Klik hier om naar onze webshop te gaan. crazy about chocolate serious about people. Wij zijn op weg naar 100% slaafvrije chocolade. Tony's Chocolonely Polonceaukade 20 1014 DA Amsterdam mail ons!

Contacteer ons