nederlandse chocolade
De mooiste doos chocolade van Nederland Ligoon.
Alle Ligoon chocolade wordt met de hand gemaakt onder bezielende leiding van Hans Hulshof één van s lands beste chocolatiers en food designer Mark Vaneker. Hans is al jaren een begrip in de Nederlandse chocolade wereld. Zo is winnaar van diverse chocolade prijzen waaronder de beste bonbon van Nederland. Mark was onder andere hotelier en eigenaar van verschillende restaurants waar hij als chef kok een passie ontwikkelde voor kunstige desserts en vernieuwende patisserie. In 2013 heeft Mark s werelds eerste marsepein uitgevonden en onder het merk Marcipano in de markt gezet. Hans en Mark combineren hun kennis en kunde in het nieuwe 100% Nederlandse merk Ligoon. Naast dat alle chocolades heel lekker zijn zit er ook een duidelijke beleving in iedere truffel.
Nederland is erg goed in cacao. Dit is hoe dat komt NRC.
Geschenken Typisch Hollands Chocolade Droste Holland Geschenkpakket.
Voor elke gelegenheid hebben wij een uniek geschenk of geschenkpakket. Alles is eigenlijk mogelijk. Al vanaf 1 pakket en ieder budget! Voor u samengestelde geschenkpakketten.
Chocolatemakers.
Ambacht en kwaliteit staan centraal. Onze Gorilla bar reep is gemaakt van Virunga cacao uit Congo! Een krachtige chocolade in melk en puur. Wij walsen onze chocolade soms tot wel 48 uur lang om zo een mooie smaak te krijgen. Wij werken nauw samen met onze boeren en kopen de cacao direct bij hen in voor een eerlijke en goede prijs. Ieder jaar komt het zeilschip de Tres Hombres aan met onze cacaobonen uit de Dominicaanse Republiek. Hiermee kiezen we voor duurzaam transport. Spreekbeurt houden over chocolade?
Chocola van Droste De echte smaak van Chocolade Nederlands.
Vind waar u naar zoekt. Droste in de winkel. Iemand verrassen of uzelf verwennen met Droste chocolade? Ga dan naar één van onze verkooppunten. De betere snoep en chocolade winkel. Vul hieronder uw postcode v.b. 1234AA in en vind een winkel bij u in de buurt! Wilt u graag online onze chocolade bestellen? Dat kan onder andere bij Albert Heijn De Tuinen en via de website van Holland geschenkpakket.
Verkade de lekkerste koek en chocolade!
Nieuw Verkade Digestive Bites. Verkade introduceert het perfecte gezelschap voor jouw avondje relaxen Verkade Digestive Bites! Brosse goudgebakken balletjes gemaakt van Verkade Digestive koek overgoten met een heerlijk laagje chocolade. Perfect om te delen maar we begrijpen het natuurlijk ook als je de zak helemaal voor jezelf wilt houden. Verkrijgbaar in de smaken melk dubbel choco en karamel. Wist je dat Verkade met Verkade Shuttels al jaren in het zoutjes schap te vinden is? Naast de Shuttels komt Verkade nu met een nieuw zoutje Verkade Oergoed ovengebakken crackers die vol met oergranen zitten. Verkade Oergoed is te verkrijgen in de smaken Quinoa Boekweit Rozemarijn en Spelt Amaranth Sesamzaad. NIEUW Verkade Digestive pockets.
Chocoladeatelier PUUR PUUR genieten van chocola.
We raden het u erg aan om hier een bezoekje aan te brengen. Er staan chocolatiers uit heel Nederland en er worden allemaal chocoladegerelateerde activiteiten georganiseerd! PUUR is gewoon de beste. Puike chocolade en perfect vakmanschap samen smaakt de lekkerste van Nederland. Ik durf te beweren dat dit de beste chocolatier is in Nederland! En ik heb aardig wat uitgeprobeerd de afgelopen jaren. Wat een enthousiast team aan het werk bij het Chocolade Festival vol passie uitleg geven over de verschillende kwaliteiten/smaken en herkomst van de chocolade en. heerlijk mogen proeven van stukjes bonbon met Stilton kaas tot en met bonbons met Passievrucht. Kortom we hebben genoten ons zien ze eerdaags in Gouda.
Cacao Chocolade online.
Online praktijkboek Cacao Chocolade
Cargill Nederland Cacao en Chocolade.
Waarom kiezen voor Cargill? Cargill Cacao en Chocolade Cocoa Chocolate verbouwt en verwerkt cacaobonen in een breed scala van hoogwaardige massa boter en poederproducten voor wereldwijd leidende fabrikanten van voedsel chocolade en banketproducten. Cargill bezit een aantal cacao-exploitaties in Nederland onder de merken Gerkens en Fennema. Het in Wormer gevestigde Gerkens mag zich tot de grootste cacaoverwerkers ter wereld rekenen. Cargill produceert aangepaste massa die rechtstreeks aan de chocolade-industrie wordt geleverd. Het bedrijf produceert tevens cacaomassa die door Cargill verder verwerkt wordt tot hoge kwaliteit cacaoboter en cacaopoeder. Locaties in Nederland Wormer Zaandam.
Chocoladefestival Zutphen Het allerlekkerste festival van Nederland!
De historische binnenstad en de Laarstraat staan bol van de activiteiten voor jong en oud waarbij chocolade centraal staat. Er zijn demonstraties bonbons maken koken met chocolade schilderen met chocolade chocoladebier proeven kunstwerken van chocolade rondvaarten in een fluisterboot chocolade fondue modeshow poppentheater kinderactiviteiten muziek en nog veel veel meer! Kijk voor een volledig programma overzicht op deze pagina. De meeste winkels zijn tijdens het Chocoladefestival open. Het is deze dag tevens koopzondag. Immers iedere laatste zondag van de maand is er koopzondag in Zutphen. Volg via Facebook de speciale pagina en blijf op de hoogte. Bekijk hier een sfeerimpressie van het Chocoladefestival Zutphen van vorig jaar. Omroep Gelderland aanwezig op het Chocoladefestival.

Contacteer ons