wikipedia chocolade
Merci chocolade Wikipedia.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie. Ga naar: navigatie, zoeken. Merci is een chocolademerk afkomstig van de Duitse chocolade producent Storck. Sinds 1965 zijn de chocolaatjes in Duitsland verkrijgbaar, sinds 1979 in Nederland. Per drie wegen ze 39 g en bevatten: 1.
Montserrat chocolade Wikipedia.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie. Ga naar: navigatie, zoeken. Willy en Gilberte Desmet. Willy Desmet en Martine Declercq. Montserrat is een Belgisch chocoladebedrijf, gevestigd in het West-Vlaamse Ingooigem, een deelgemeente van Anzegem. Het bedrijf werd in 1986 opgestart door broer en zus Willy en Gilberte Desmet in de garage van hun ouderlijk huis. Martine Declercq, de vrouw van Willy Desmet, stapte in 1996 bij in het bedrijf. Montserrat richt zich op de ambachtelijke productie van chocolade.
chocoladetaart WikiWoordenboek.
voeding een veelal ronde, bruingekleurde taart, waarin chocolade of cacao verwerkt is. een veelal ronde, bruingekleurde taart, waarin chocolade of cacao verwerkt is. Duits: Schokoladentorte de v. Engels: chocolate cake en. Zie Wikibooks voor meer informatie. Zie Wikipedia voor meer informatie.
Tony's' Chocolonely Wikipedia.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie. Ga naar: navigatie, zoeken. Tony's' Chocolonely Nederland B.V. Reep van Tony's' Chocolonely. Motto of slagzin. Crazy about chocolate, serious about people. 29 november 2005. Henk Jan Beltman. Teun van de Keuken. Tony's' Chocolonely is een Nederlands merk dat strijdt voor 100% slaafvrije zonder kinderarbeid of slavernij chocolade.
Dove chocolade Wikipedia.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie. Ga naar: navigatie, zoeken. Dove is een merk dat chocoladerepen produceert. Het wordt geproduceerd door Mars, Inc. De slogan van het bedrijf is My" Moment. Dove chocolade is voor het eerst geproduceerd in 1956 door de Grieks-Amerikaanse Leo Stefanos.
Chocolade Jacques merk Wikipedia.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie. Ga naar: navigatie, zoeken. Chocolade Jacques is een Belgisch chocoladefabrikant, gevestigd in Eupen. Het bedrijf werd in 1896 opgericht door Antoine Jacques te Verviers. Antoine Jacques verkreeg in 1936 een octrooi op de beroemde chocoladereep.
Chocolate Wikipedia.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie. Ga naar: navigatie, zoeken. Chocolate kan verwijzen naar.: Chocolate Snow Patrol, een single van Snow Patrol uit 2004. Chocolate 2005, een horrorfilm uit 2005. Chocolate 2008, een Thaise martial arts-film uit 2008. Chocolade, een lekkernij van cacao.
Chocolade Wikipedia.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie. Ga naar: navigatie, zoeken. 2152 kJ / 513 kcal 1 per 100gr. Portaal Eten en drinken. Verse cacaovrucht met cacaobonen. Chocolade ook wel: chocola is een lekkernij gemaakt van cacao, die wordt gewonnen uit cacaobonen, de pit van de vrucht van de cacaoboom Theobroma cacao.

Contacteer ons