chocolatier
Mary Artisan Chocolatier.
Puccini Bomboni.
Iedere bonbon moet een unieke ervaring zijn. Puccini biedt bonbons en andere chocoladeproducten en is te vinden in de Staalstraat en Singel in Amsterdam.
KC Chocolatier Kim's Chocolates.
Het uitgebreide assortiment pralines laat u onverwachte emoties ervaren en nieuwe smaken ontdekken. Met KC Chocolatier-producten die verkrijgbaar zijn bij de betere chocolaterie en handelaars in fijne voedingswaren ontdekt u de echte smaak van Belgische chocolade. Ook verkrijgbaar in delicatessenwinkels taxfreeshops en aan boord van het vliegtuig. Download hier onze catalogus met een overzicht van alle KC-producten. KC Chocolatier-pralines chocolade zonder toegevoegde suikers KC-geschenkverpakkingen POS-materiaal KC-shops.
Chocolatier Goossens.
Handcrafted Belgian Chocolates what difference passion makes!
Lindenhoff.
Vier generaties is Boerderij Lindenhoff in handen van dezelfde familie. Al bijna honderd jaar is de boerderij een plek waar vlees zuivel en groenten worden verbouwd verwerkt en gedistribueerd.
Chocolatier Jitsk Heyninck opent atelier en winkel De Koninck.
BEN JE AL 18? Skip Boek nu je ticket online. Chocolatier Jitsk Heyninck opent atelier en winkel. Binnenkort doe je in de Stadsbrouwerij meer dan enkel De Koninck bier aan je lippen zetten. Je proeft en koopt er ook de lekkerste pralines. Topchocolatier Jitsk Heyninck is één van de nieuwe ambachten die leven in de brouwerij komt brengen. Brouwmeester Dennis De Potter verwelkomt graag andere stielmannen met passie voor hun vak. Jitsk Heyninck palmt vanaf 15 juni een ruimte naast de brouwzaal in. De 25-jarige chocolatier reisde de wereld rond met zijn chocoladecreaties. In de Stadsbrouwerij opent Jitsk zijn chocoladeatelier én een tweede winkel.
Chocolatier Tosca Ambachtelijke chocolade met liefde gemaakt en dat proef je!
Chocolatier Dumon.
Chocolatier Dumon from Torhout.
Over Ralph Hagen ralph-hagen.nl.
Onder het genot van een glas dessertwijn proeven we een selectie van speciale huis gemaakte pralines en origine couvertures. Wij laten u zien wat het vak chocolatier inhoud maar vooral hoe heerlijk het is om met chocolade te werken.
Huize van Wely patissier chocolatier glacier Noordwijk Amsterdam Jakarta Just another WordPress site.

Contacteer ons