chocolade eten
Chocolade Gezond of ongezond? Sport-en-dieet.nl.
Af en toe afwijken van de gezonde voedingsroutine door eens een stukje pure chocolade te eten kan absoluut geen kwaad, zeker niet wanneer het de motivatie en euforie tijdelijk een boost geeft. Om chocolade enkel en alleen te eten omdat het gezond is vanwege antioxidanten gaat ver.
8 vragen over chocolade Gezondheidsnet.
Bittere chocolade bevat extra veel cacao en minder suiker en cacaoboter. Word je blij van eten van chocolade? Ja, het eten van een appel maakt ook blij, maar chocola maakt gemiddeld nog blijer, zo blijkt uit een Duits onderzoek. Daarentegen bekroop menigeen een schuldgevoel na het eten van chocolade, wat na het eten van een appel ontbrak.
Hoe gezond is chocola? En kun je slank worden van chocola?
Het kan ook best dat mensen die veel pure chocola eten, gezonder zijn. Pure chocolade is bitter. En we weten dat mensen met een voorkeur voor bittere smaken ook meer andere bittere producten, zoals andijvie, witlof en spruitjes eten. Met andere woorden: zelfs als mensen die meer pure chocola eten, gezonder zijn, betekent dit niet per se dat het door de chocola komt.
We zijn gek op chocola, maar waarom eigenlijk? Nieuws AD.nl. Weer. Service. Person. Zoek. Sluit. Menu. Sluit. Weer. Zoek. Zoek. Sluit. Volledig scherm. Facebook. Whats App. Mail. Mail. Sluit. Alarm. N
Waar eten ze de meeste chocola? In Zwitserland wordt de meeste chocolade per persoon geconsumeerd. De Zwitsers eten gemiddeld wel 9 kilo chocola per jaar. Nederlanders zijn iets meer bescheiden met 47, kilo per jaar. Waarom krijgen we geen genoeg van chocola?
Doktersrecept: elke dag chocola! Gezondheidsnet.
In het voorjaar van 2010, niet geheel toevallig vlak voor Pasen, kopten de kranten dat chocolade de kans op hart en vaatziekten verlaagt. Uit een groot onderzoek bleek dat Duitsers die chocolade eten, bijna 40 procent minder kans hebben op een hartaanval of beroerte.
Research: 11 redenen waarom chocola goed voor je is NSMBL.
Eet een pure reep chocola per week, en het risico op hart en vaatziekten zal dalen. Ongeveer 67, gram pure chocolade per dag houdt het bloed ontstekingsremmende eiwitten weg. Chocola helpt je met wiskunde. Britse psychologen hebben ontdekt dat de flavonoïden in chocola mensen heeft geholpen met hun hoofdrekenen. Zo konden sommige ondervraagden ineens makkelijker achteruit tellen nadat zij een kop chocolademelk hadden gedronken. De bevindingen suggereren dat als studenten voor hun examen chocola eten of drinken, ze er echt profijt kunnen hebben, aldus de onderzoekers.
Hoeveel chocolade eet je? Voeding Gezondheidsplein.nl.
Daarvoor zette hij zijn broer in hij was dokter die het een genezende en koortswerende eigenschap toeschreef. En nog steeds eten we veel chocolade, omdat we er vrolijk van worden of gewoon omdat we het lekker vinden. Veel mensen hebben er wel eens last van: een onbedwingbare trek in chocolade.
Pure chocolade: gezond en een ware superfood Voeding en gezondheid aHealthylife.nl.
Veel mensen voelen zich schuldig na het eten van een stukje chocolade. Als je kiest voor chocolade die van goede kwaliteit is, kan chocolade erg gezond zijn en is het niet nodig om je schuldig te voelen. Hoe herken je goede chocolade?
Ben jij chocolade verslaafd? De voordelen van pure chocolade.
Waarom pure chocolade? In pure chocolade zitten meer flavonoïden. Dit zijn antioxidanten die effect hebben op de hoeveelheid slecht LDL cholesterol die zich aan de vaatwanden hecht. Oftewel: chocolade eten kan de kans op het krijgen van een hartaandoening beperken.
Chocolade vergiftiging bij honden en katten Sterkliniek dierenartsen Deventer.
Of een hond verschijnselen gaat vertonen van het eten van chocolade is afhankelijk van het gewicht van het dier, het type chocolade en natuurlijk de hoeveelheid die ze opeten. Lichtere hondjes krijgen eerder een toxische hoeveelheid theobromine binnen dan zwaardere honden.

Contacteer ons