bonbons
Leonidas bonbons Ambachtelijke pralines om van te smullen!
Leonidas is een wereldbekende bonbon producent die meer dan 100 verschillende Belgische bonbons verkoopt over de hele wereld. Wij leveren deze heerlijke Leonidas chocolade dan ook met trots en liefde vanuit onze eigen fysieke verkooppunten maar ook is er de mogelijkheid om de bonbons online te bestellen. Leonidas bonbons assortiment online offline.
Bonbons.
Het Workshop Keurmerk is. Voor al uw bestellingen! Wat dacht u van onze Nougat Monte Limar bonbon Zachte Franse nougat met een interieur van gemengde noten? Of een ganache van witte chocolade met vers gebrande cocosstukjes? Misschien houdt u meer van een bonbon van Spaanse amandelen omhuld met een zachte honing-caramel in een jasje van pure chocolade? Er is keuze genoeg! Chocolaterie Winters voert een breed assortiment van maar liefst 42 verschillende soorten bonbons met ieder zijn eigen smaak en karakter. Alle vullingen van onze bonbons worden apart bereid met daarin alleen de beste ingrediënten.
Bonbons Terborg Home.
Chocolaterie Pierre Bonbons online bestellen Chocolaterie Pierre.
Maak een keuze uit de volgende categorieën. 023 524 19 03. maandag 1300 2200 uur. di t/m za 930 2200 uur. Pierre Hillegom en webshop. 0252 52 52 10. maandag 1300 2130 uur. di t/m zr 900 2130 uur.
Bonbons la Fève.
Met la Fève bonbons heeft u een verrassende traktatie of cadeau. De bonbons zijn een lust voor het oog en hebben bijzondere smaakcombinaties zoals oer Hollandse drop en steranijs of een praliné van Spaanse amandelen en Italiaanse hazelnoten. Dit zijn slechts een paar voorbeelden uit ons ruime assortiment. Klik hier voor een overzicht van onze bonbons.
Albert Heijn.
Online bij Albert Heijn al je boodschappen thuisbezorgd of ophalen. Albert Heijn.
Smart Bonbons.
Website van het jaar. Je bevindt je hier. Smart Bonbons Body Fit Food. Smart Bonbons Body Fit Food. Wij maken zelfs het eten van bonbons Good for You! Zuivere eiwitten vezels reduced carb en zelfs nagenoeg suikervij. Uniek de voedingswaardes van onze Smart Bonbons zijn zelfs beter dan die van veel shakes en repen voor sport of low carb eiwitdieet. Droom weg bij white chocolate met coconut en chocolate pralines. 16 bonbons per verpakking.
Bonbons Productcategorieën Banketbakkerij-Chocolaterie Looijenga.
Rousseau Chocolade Bonbons Rousseau Chocolade.
Een ware chocolade verrassing te verkrijgen in kleine en grotere doosjes. Bij 250 gram al verkrijgbaar vanaf 575.
Bonbons Puccini Bomboni.

Contacteer ons