choco en zo
Reviews over Choco Zo Opiness Spreekt uit ervaring.
Reageer op deze review. Klik hier om je antwoord te annuleren. 54 Reviews Plaats review. Winkel ziet er netjes en verzorgd uit ook het personeel ziet er netjes uit en is zeer vriendelijk en kundig. Reageer op deze review bron QA Research Consultancy. Ken de winkel alleen van naam. Reageer op deze review bron QA Research Consultancy. Voor chocoholic een genot om indeze winkel te zijn.
Choco Zo opent 15 oktober nieuwe winkel Barneveldse Krant.
Mail De Barneveldse Krant. Choco Zo opent 15 oktober nieuwe winkel. 27-09-2016 1031 Van de redactie. BARNEVELD Choco Zo opent zaterdag 15 okober de deuren van de nieuwe winkel aan de Langstraat 19 in Barneveld. Momenteel is de zaak die luxe chocolade koffie en thee verkoopt gevestigd aan de Langstraat 23. Na acht jaar is het volgens eigenaar Marc Lagerwerf tijd voor een groter pand. Op 15 oktober is er van 09.00 tot 17.00 uur van alles te zien en te proeven.
Bonbon Atelier A3 Voorheen Chocolade ZoBonbon Atelier A3 Chocolade Zo.
Welkom op de website van Bonbon Atelier A3! Bonbon Atelier A3 is een enthousiaste onderneming onder leiding van chocolatier en patissier Jeroen Kikkert. Wij willen graag onze passie voor Chocolade en Patisserie met zoveel mogelijk mensen delen en de mensen kennis laten maken met de ongekende mogelijkheden van deze prachtige producten! Na 10 jaar Chocolade Zo hebben wij op 1 september 2016 Bonbon Atelier A3 in Hattem overgenomen. Twee mooie bedrijven die elkaar heel goed aanvullen. Wij hebben dan ook gekozen om vanaf 1 september 2016 verder te gaan onder de naam Bonbon Atelier A3. chocoladenzo 14 april 2014 at 0826 Login om te reageren. Leave a Reply Cancel Reply.

Contacteer ons