choco en zo
Choco Zo in Barneveld Zoetwaren Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Workshops en Chocolade op maat. Choco Zo is geverifiëerd door eigenaar. Kaartweergave Choco Zo Barneveld. Toon streetview weergave Sluit streetview Geen Streetview aanwezig. Vergroot de kaart. Geef als eerste een beoordeling aan Choco Zo in Barneveld. Gerelateerde bedrijven Choco Zo Barneveld.
Choco Zo opent 15 oktober nieuwe winkel Barneveldse Krant.
Choco Zo opent 15 oktober nieuwe winkel. 27-09-2016, 1031: Van de redactie. BARNEVELD Choco Zo opent zaterdag 15 okober de deuren van de nieuwe winkel aan de Langstraat 19 in Barneveld. Momenteel is de zaak die luxe chocolade, koffie en thee verkoopt, gevestigd aan de Langstraat 23.
Reviews over Choco Zo Opiness Spreekt uit ervaring.
Zoekt u een bijzonder cadeau, wij pakken het voor u met grote zorgvuldigheid in. Een bijzondere gelegenheid, onze chocolatier Marc maakt er wat bijzonders voor. Tevens bied Choco Zo werkplekken voor mensen met een verstandelijke beperking en verzorgd diverse chocolade workshops.
Contact Bonbon Atelier A3Bonbon Atelier A3.
U kunt ons bereiken op het volgende telefoonnummer 038-4445025 of 06-25190868. Indien wij bezig zijn met een workshop of demonstratie, is het mogelijk dat wij de telefoon niet kunnen beantwoorden. Spreek dan de voicemail in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.
Bonbon Atelier A3 Voorheen Chocolade ZoBonbon Atelier A3 Chocolade Zo.
Wij willen graag onze passie voor Chocolade en Patisserie met zoveel mogelijk mensen delen en de mensen kennis laten maken met de ongekende mogelijkheden van deze prachtige producten! Na 10 jaar Chocolade Zo hebben wij op 1 september 2016 Bonbon Atelier A3 in Hattem overgenomen.
Choco Zo Barneveld Startpagina Facebook.
Inmiddels zijn alle cursus-aanmeldingen van 25 en 26 september verzameld en hebben we een winnaar getrokken. Bij deze feliciteren wij daarom Marc Lagerwerf van Choco Zo Barneveld met het winnen van de Bear Teddy. Choco Zo Barneveld heeft 5 nieuwe foto's' toegevoegd.

Contacteer ons